Facebook

Magnet za muškarce

U zadnje vrijeme dobivam puno vaših E-mail-ova s pitanjem kako postati magnet za muškarce.

“Što ima ona, a nemam ja? Nije ljepša od mene, nije pametnija, shvatila bih da je jest, ali.. Što on vidi u njoj?”, upitala me nedavno jedna poznanica.

magnet-za-muskarce_blog

Zanimalo ju je zašto je muškarac koji joj se sviđa zaluđen nekom drugom ženom, koju ona nije smatrala konkurencijom. Ispostavilo se da su odnedavno u nekoj vrsti veze, a mojoj poznanici nije bilo jasno kako i zašto se to dogodilo. To je saznala baš sada, kada je odlučila da će mu dati do znanja da joj se sviđa – jer svaki puta kada ga je srela u gradu, u zajedničkom društvu, činilo joj se da postoji simpatija i s njegove strane. Poznavala ga je površno i trebalo joj je dugo vremena da skupi hrabrost i napravi prvi potez. Smatrala je da tako privlačan muškarac želi pored sebe ljepoticu i sada se iznenadila kada je saznala da je dotični u kombinaciji s djevojkom iz susjedstva. I to doslovno iz njezinog susjedstva.

Drage moje čitateljice, možda vam se ovo čini kao poznat scenarij. Sviđa ti se netko, čekaš savršeno vrijeme i savršenu priliku za prvi potez. Pokazat ćeš mu da ti se sviđa, ali nije još pravo vrijeme za to. Možda drugi put kad budem sređenija, pomislila je svaki put moja poznanica. Ishod je bio sljedeći – on se u međuvremenu zainteresirao za neku drugu i to je sasvim normalno. Možda nije ni znao da dotična prema njemu gaji simpatije.

Dat ću vam jedan dobar savjet – ako vam se sviđa neki tip i mislite da su simpatije obostrane, onda nema čekanja.

Čekanje vas neće odvesti nikamo. I sasvim je bez veze razbijati glavu s pitanjima tipa – što ima ona, a nemam ja?

Druga bitna stvar jest da fizički izgled nije presudan. Sasvim je bedasto razmišljanje da vrlo zgodan i privlačan muškarac traži jednako lijepu partnericu. To sasvim sigurno nije tako. Ona ne mora biti izuzetno lijepa. Ne mora biti izuzetno pametna. Mora biti zanimljiva.

“Ana, ona je moj uzor, ona je žena kakva želim postati”, komentirala je poznanica. “Nadam se da ću ju imati prilike upoznati. Čitajući blog sam shvatila da ni ona nije imala sreće s frajerima, ali sada ispada da može birati između dva super zgodna, markantna muškarca! Da mi je biti na njezinom mjestu barem jedan dan, komentirala je.”

Bila je u pravu, Ana je pravi primjer žene koja je preokrenula svoju ljubavnu situaciju naglavačke i to ne samo u pozitivnom smjeru, već mnogo više od toga. Život joj je postao nadasve zanimljiv, no i kompliciran. Onda kada je shvatila što je to što čini pogrešno i kako je cijela njezina percepcija o funkcioniranju muškog mozga bila daleko od realnosti, stvari su se počele mijenjati. Prateći blog iz tjedna u tjedan mogle ste svjedočiti promjeni paradigme.  Nakon svih ljubavnih neuspjeha Ana je postala magnet za muškarce. Ne samo da je vratila interes muškarca koji joj je uzmicao, već je zainteresirala još jednog, kojoj joj se također sviđao. Drage moje, to se sasvim sigurno može dogoditi i vama.

Jednom kada shvatiš u čemu je tajna uspjeha s muškarcima, ne samo da ćeš privući muškarca koji ti se sviđa, nego i nekolicinu drugih.

Ne mogu prestati razmišljati o tebi

U prošlom nastavku bloga Ana je vodila zanimljivu konverzaciju s Tiborom, muškarcem kojeg je nedavno upoznala, nakon čega ju je njezin ljubomorni dečko suptilno razdvojio od “nepoznatog obožavatelja” pod izlikom upoznavanja sa daljnjim rođacima njegovog rođaka. Toliko o tome. Nakon što je u njemu proradila ljubomora, odjednom je postao vrlo maštovit i shodno s time, proradile su i rodbinske veze.

Dok je on objašnjavao rodbinsko stablo, Ani su misli odlutale prema Tiboru. Razmišljala je o tome kako bi mu zasigurno dala priliku da je slobodna. Razmišljala je o tome kako joj je ova situacija vrlo zabavna. Napokon je U VEZI s muškarcem kakvog je čini joj se oduvijek željela i sada, a povrh toga, sviđa se i drugom muškarcu – muškarcu o kojem tu večer nije prestajala razmišljati. Ima nešto u njemu, nešto neobjašnjivo privlačno, pomislila je.

Misli su joj naglo prekinute, kada joj je njezin dragi predložio da idu doma. Kod njega doma. Pristala je i ubrzo su napustili zabavu. Bila je umorna i samo je željela skinuti visoke potpetice u kojima je jedva hodala. Bila je ovo nadasve uzbudljiva večer.

Ujutro ju je probudila poruka: “Sinoć si bila prelijepa, ne mogu prestati razmišljati o tebi. Tibor”.

Umalo nije pala s kreveta od iznenađenja i od šoka jer ona nije bila jedina koja je u tome trenutku pročitala poruku.

Što je bilo dalje? Uzbudljiv nastavak očekuje vas u idućem blog post – u.

Do tada pratite službenu web i Facebook stranicu, a ja imam pitanje za vas – što smatrate da ženu čini zanimljivom muškarcima? Pišite mi, a više o tome ćemo u idućem nastavku bloga.

Glamuroznu video kampanju za knjigu Muškarac u šaci možete pogledati na Fejsu, a odnedavno i na You Tube kanalu:

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖