Magična promjena – kako postati magnet za muškarce

Share on facebook
Facebook

Magična promjena – kako postati magnet za muškarce?

Kako postati magnet za muskarce

Magnet za muškarce? Da li je to moguće postati ako do sada niste imale sreće u šarmiranju suprotnog spola? Moguće je, itekako.

Za početak moram reći da sam presretna, čitajući vaša pisma, dobivši još jednu potvrdu koliko su savjeti koje sam podijelila s vama u knjizi Muškarac u šaci MOĆNI i koliko su promijenili ljubavni život nekima od vas. Vi koje ste se uvjerile koliko toga se može promijeniti kada odbacite sve što ste do sada znale i mislile da znate o muškarcima, znate o čemu pričam. Za one koje tek žele saznati kako u potpunosti promijeniti ljubavni život, pravo je vrijeme za otvaranje teme magične privlačnosti – kako postati magnet za muškarce. Ako mislite da biste imale više sreće s muškarcima da izgledate drugačije, razmislite još jednom. Zasigurno poznajete barem jednu ženu koja ne izgleda kao Victoria’s Secret anđeo, ali svi žele biti u njenog blizini, osobito muškarci. Fizički izgled je bitan, ali čini samo mali dio vaše privlačnosti. Stoga, umjesto da tražite same sebi mane i zavidite supermodelima, imam bolju ideju: riješite se kompleksa tako što ćete raditi na sebi i svojoj privlačnosti.

Za početak, evo nekoliko savjeta:

  • Razmazite se. Tretirajte se kao kraljicu. Udovoljite si kupkom, opuštanjem uz omiljenu glazbu, maskom za kosu, kožu i uređivanjem noktiju. Odaberite losion za tijelo koji će vašu kožu pretvoriti u svilu (ja sam se odnedavno zaljubila u Cashmere body caress Laure Vandini ). Sve to možete napraviti doma. Bonus savjet: Provedite dan u wellnessu s partnerom ili prijateljicom (ako vam financijske prilike dozvoljavaju).
  • Umjesto pudera koristite cc kremu (ja sam oduševljena Max Facor cc 40 fair kremom), i nosite lagani, prozračni dnevni make up.
  • Večernji make up (za posebne prigode) neka bude senzacionalan! Dakle, ako vas frajer koji vam se sviđa,  inače viđa u običnom, casual izdanju – šokirajte ga promjenom!
  • Nosite crveno! Osim što se radi o boji koja je ove sezone zavladala modnim pistama, znanstveno je dokazano da muškarci smatraju privlačnima žene koje nose crveno. Bilo da je riječ o seksi štiklama, svilenoj košulji ili maloj koktel haljini, zasigurno ćete izazvati pozornost! (Glamurozna haljina koju nosim na naslovnici blog-a kreacija je brand-a Lipsy London.)
  • Kao što sam već spomenula u prethodnim postovima: „Ako želite postići da vas muškarac ne može izbaciti iz glave, morate potaknuti njegovu znatiželju.” Odvažno odjenite lagano dekoltiranu haljinu ili košulju, upotpunite outfit  zgodnom maramom koju ćete u nekom momentu popravljati i tako mu priuštiti kratki pogled na vaš dekolte. Drugi seksi favorit su čizmice preko koljena i suknja ili haljina koja otkriva tek mali dio nogu .
  • Bez obzira koliko ste ljubavnih razočarenja doživjele u prethodnoj godini, nastojte ih zanemariti, (prisjetite se svega čime niste zadovoljne i kliknite na zamišljenu tipku DELETE). U ovoj godini hodajte kao da vas je netko upravo okrunio. Ne znate kako? Kupite krunu i vježbajte pobjednički hod.
  • Zaljubite se! Malo manje u frajera, malo više u neku vašu strast – pronađite hobi koji će vas potpuno zaokupiti i beskrajno usrećiti. Žene koje su sretne i kompletne osobe bez muškarca, nevjerojatno su privlačne suprotnom spolu.
  • Budite POKERAŠICE.  Žene koje su previše okupirane muškarcima, previše se trude, ispričavaju ili burno reagiraju, bivaju prve izbačene iz igre. Muškarcu će osvojiti srce ona žena s kojom ne zna na čemu je, na početku, ali i u narednih nekoliko mjeseci. Takva žena ga IMA U ŠACI. Budite suzdržane i ponašajte se kao da igrate poker. Ne želite da protivnik ‘pročita’ vaše karte. Budite ona koja ga ne želi pod svaku cijenu i bit će vaš. Sve ove ostale koje se nude na pladnju otpadaju. Kužite? I zato budite „pokerašice“. (Isječak iz knjige Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja“)
  • Naučite koketirati na pravi način – DRSKO i ODVAŽNO!

U idućem blog post-u reći ću vam kako uspješno koketirati, a do tada pratite službenu facebook i web stranicu www.muskaracusaci.com.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako ga zainteresirati dopisivanjem

Kako ga zainteresirati dopisivanjem Dopisivanje. Toliko je bitno u današnje vrijeme. Može učiniti čuda u ljubavnom odnosu. Isto tako može i narušiti postojeći odnos. Često se događa da uzbudljivo dopisivanje

Nastavi čitati