Facebook

Kako se ponaša zaljubljen muškarac

Divan je osjećaj kada ti muškarac koji je “davao petama vjetra” odjednom izjavi da je zaljubljen U TEBE. Osobito ako je riječ o muškarcu koji ti se jakoo jakooo sviđa i s kojim si se nadala da bi “to moglo biti to”, sve dok ti on nije dao do znanja da “NJEMU to nije to”. Odjednom se isti muškarac predomišlja i postaje zaineresiraniji nego ikada. Mislim da je to san svake žene koja se našla u ovakvoj – pomalo beznadnoj ljubavnoj situaciji. Kako  se ponaša zaljubljen muškarac?

Kako se ponaša zaljubljen muškarac

Kako se ponaša zaljubljen muškarac

Prisjetimo se prethodnog blog post-a kada je Ana napokon dobila ono što je željela – ON se za nju ponovno zainteresirao i čini se – ZALJUBIO. 

“Imaš, imaš nešto dogovoreno? Izlaziš s nekim?” – promrmljao je nervozno i nestrpljivo. Nije bio muškarac koji gubi kontrolu, no uočila se nervoza u njegovu glasu.

“Hmm, zadnje što se sjećam je da mi nismo u vezi jer ti nisi spreman na obavezu, pa da i izlazim s nekim drugim, bi li te to smetalo?” – uzvratila je cijelo vrijeme koketirajući (ovdje je jako bitno kako je izgovorila neke rečenice – koketno umjesto optuživačkog tona).

“Bi, smetalo bi mi, jako bi mi smetalo. Zaljubljen sam u tebe Ana.”

Ana je tu večer izašla s muškarcem kojeg je upoznala na domjenku. Bio je zanimljiv, šarmantan i činilo joj se da bi ju mogao zainteresirati. Ipak, tu je i dalje postojao ON, on koji joj nije dao mira, on s kim se osjećala kao nikada do sada, on koji joj je priznao da je u nju zaljubljen, a ta pomisao joj nije dala mira. Muškarac kojeg je upoznala na domjenku bio je vrlo ugodno društvo i pretpostavila je da bi mu mogla dati istinsku priliku – da nije toliko opterećena s onim koji sve u svemu, priliku nije niti zaslužio.

Narednih nekoliko dana bilo je vrlo zabavno jer se dopisivala s obojicom. Činilo se da ON predosjeća kako postoji netko drugi u Aninom životu, netko tko mu oduzima njezinu pozornost, netko tko bi mogao uzeti NJEGOVO MJESTO. Barem ono mjesto koje je on silno želio da mu pripadne.

“Ana, bi li išla sa mnom u Švicarsku? Imam nekog posla, a mislio sam da spojimo ugodno s korisnim” – upitao ju je nazvavši ju jedno jutro.

“Interesantno”, pomislila je. “Dok je želio zahladiti odnose, poslovna putovanja u Švicarsku spominjao je kao obavezu zbog koje mu za nju ne preostaje vremena, a sada odjednom želi da pođem s njim.”

“Hvala ti na pozivu, ali zaista ne mogu. Čujemo se kada se vratiš” odgovorila je ljubazno, a u isto vrijeme pomalo nezainteresirano.

“U redu, ali kada dođem vodim te na ono mjesto kamo sam ti obećao..” –  odgovorio je, dok mu se u tonu osjetila određena doza nezadovoljstva njezinim odgovorom, ali djelovao je kao da ga je to ujedno inspiriralo da se potrudi još malo više.

Po nekakvom planu je trebao biti u Švicarskoj najmanje tjedan dana, no na Anino iznenađenje brzo se vratio – za svega tri dana ju je nazvao i predložio da ju želi izvesti na to posebno mjesto koje joj je spominjao.

Iznenađenje

Ana je ovoga puta pristala, uz veliku dozu znatiželje i uzbuđenja (koje mu nije pokazala). Bila je to subota, došao je po nju oko 6 popodne i kao pravi kavalir, izašao pred nju i otvorio joj vrata automobila . Uvijek je bio pažljiv i znao kako tretirati ženu, ali ovaj put se još više potrudio ostaviti što bolji dojam. Činilo joj se kao da sve kreće ispočetka, kao da su se nedavno upoznali i da tek počinju izlaziti zajedno. Činilo joj se da sanja.

Kada su sjeli u automobil, zagrlio ju je i pokušao poljubiti, no ona mu je vješto uzmaknula, ljupko rekavši da ju može poljubiti – u lice. Nasmijao se i zamolio ju da stavi povez na oči koji ju je čekao u suvozačevom pretincu.

„Povez?“ – nasmijala se od srca. “Stvarno? Zezaš me?” – upitala je kroz smijeh.

„Ne, ne zezam, molim te stavi povez i nemoj kvariti iznenađenje.“

„U redu rekla je“, i dalje misleći da sanja. Muškarac koji joj je donedavno objašnjavao „kako nije spreman za nešto više“, odjednom čini sve kako bi ju osvojio. „Paralelni svemir“, pomislila je.

Nakon vožnje od neka nepuna 2 sata stigli su na odredište. On je prvi izašao iz automobila, primio ju je za ruku, zamolivši ju da još ne skida povez s očiju. Ana se smijala, bilo je zabavno, pomalo smiješno i nadasve uzbudljivo. Hodali su nekoliko minuta, držeći se za ruke, zatim su stali, nakon čeka joj je on skinuo povez, zagrlivši ju istovremeno oko struka i poljubivši ju u vrat. On je definitivno bio muškarac koji je znao kako tretirati ženu, kako joj uzdrmati tlo pod nogama – dakako, samo onda kada je on to želio. Ana je tek počela uviđati što je sve u stanju učiniti zaljubljen muškarac, onda kada smatra da je ONA TA za čiju pažnju se vrijedi boriti.

Dakle, drage moje dame, vjerujem da ste čitajući dosadašnje blogove uvidjele kako se na ljubavnu situaciju s kojom niste zadovoljne itekako može utjecati. Ana je pravi primjer djevojke koja je svojim postupcima u potpunosti promijenila smjer razvoja svoje ljubavne situacije – s muškarcem koji joj se uistinu sviđao. Ukoliko neke od vas nisu pročitale prethodne blog post-ove, onda svakako savjetujem da to učinite jer ono što što će usljediti – zanimat će svaku od vas 🙂 .

U idućem blog post-u vas čeka uzbudljiv nastavak priče. Do tada, pratite novosti na službenoj  facebook i web stranici.

Također, uskoro kreću nagradne igre na facebook stranici i u popularnim hrvatskim časopisima gdje ćete imamti priliku osvojiti svoj primjerak knjige „Muškarac u šaci –  ili o tajnama osvajanja“. Više informacija bit će dostupno na službenoj facebook stranici.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Svaki dan je dan za novi početak

Svaki dan je dan za novi početak Današnji blog započinjem jednom mudrom rečenicom. Svaki dan je dan za novi početak. Pa krenimo! Nova godina, prekrasni vatrometi diljem svijeta, ispraća se stara

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖