Facebook

Kada nemoguće postane moguće

Kada nemoguće postane moguće

Kada nemoguće postane moguće i ON se ponovno zainteresira

Vani je prekrasan dan. Pijemo kavu i prisjećamo se nekih ne tako davnih vremena. Ana i ja. Ana, djevojka s čijom su se ljubavnom pričom poistovjetile mnoge od vas, pričom koja vas drži budne i iznenađene, pričom koja pokazuje da je vaša ljubavna sreća u vašim rukama. Koliko toga se može promijeniti – doslovno preko noći, SAMO AKO ZNATE KAKO. Kada nemoguće postane moguće i ON se ponovno zainteresira.

ON je divan, zgodan, markantan, pažljiv, savršen.. zapravo bio je divan i sve ostalo, dok nije postao IDIOT KOJI SE NE JAVLJA. Malo ti se čini da ga voliš, a malo ga i mrziš. Jedno je sigurno – sve tvoje frendice ga ne vole. Kako i ne kada te izigrao, prestao se javljati, a pritom nije dao nikakvo objašnjenje za svoje iznenadno ponašanje. Sve u svemu, nije fer. I čini se nemoguće da će se stvari promijeniti – nabolje.

Što ako vam kažem da je ponekad i ono što se čini nemoguće itekako MOGUĆE?

Vi koje pratite blog Muškarac u šaci od početka, dobro poznajete priču Ane i njezin ljubavni preokret. Anu sam pozvala da mi se pridruži u vrijeme pisanja ovoga blog post-a kako bih vam što detaljnije ispričala daljnji razvoj situacije. Da se prisjetimo – u prošlom post-u priča je stala na Aninom odlasku na poslovni domjenak i njegovu nastojanju da ju vidi.

“Ne moraš ostati do kraja … ako mi dozvoliš da te malo otmem” – predložio je s uzbuđenjem u glasu.

“Otmeš? Hmm…zvuči zanimljivo”- zaključila je. “A sada, sada stvarno moram ići. Čujemo se, može?”

Što je uslijedilo nakon toga?

Što kada ne učiniš apsolutno ništa

“Nelly sjećaš se kada sam te nazvala tu večer i pitala za savjet, da li da idem s njim na neko piće ili nešto, što da mu kažem, što da učinim?”

“Sjećam se draga, naravno, a sjećaš li se ti što sam ti rekla?” – rekoh joj dok (upravo) ispijamo drugu šalicu kave.

“Hahaha, sjećam se”- reče Ana kroz smijeh.

No, dobro što sam joj savjetovala? Vrlo jednostavno: “Ana, nećeš učiniti ništa, baš ništa”.

One koje su pročitale knjigu Muškarac u šaci znaju o čemu pričam. Naime, kada su u pitanju ljubavni odnosi, NIŠTA ponekad čini čuda.

Na svoje iznenađenje, Ana je tu večer na domjenku upoznala zanimljivog frajera. Nije joj se osobito sviđao, no vodili su zanimljiv razgovor, zbog kojeg nije imala potrebu svake 3 minute pogledavati na mobitel – štoviše prošlo je dugo vremena od dolaska na domjenak prije nego je pogledala SMS- ove. Imala je što i vidjeti – 3 poruke i propušten poziv. Želio ju je vidjeti. Silno ju je želio vidjeti. Tada mi se Ana obratila za savjet, što reći, što učiniti? Ništa – nije učinila ništa, nije mu uputila nikakav odgovor, već se nastavila zabavljati i uživati u večeri okružena drugim ljudima i temama. Sjajno se zabavljala i nakon dugo vremena, imala je osjećaj da se može jako dobro zabaviti i BEZ NJEGA, njezina sreća i zadovoljstvo NE OVISE O NJEMU. Povrh svega, ispraznila joj se i baterija na mobitelu te je sasvim slučajno djelovalo kao da je ugasila mobitel, da ju se ne bi ometalo. Doma se vratila oko 3 ujutro i tada je uključila mobitel – no ni tada nije učinila ništa, otišla je spavati (jer stigne mu odgovoriti kada se naspava).

“Ujutro” ju je dočekao još jedan SMS; “Dobro jutro ljepotice”, nakon čega sam dobila poziv.

“Nelly, zar je ovo moguće, da li se radi o istoj osobi? Kada sam se trudila oko njega, on mi je jasno davao do znanja kako se želi udaljiti, a sada, sada se čini kao da.. kao da se napokon zaljubljuje u mene… ma je li to moguće?” – upitala je euforično.

“Moguće je” rekoh joj, “Zapravo, ovo je bilo sasvim očekivano”.

Kada nemoguće postane moguće?

Onda kada razjasnite same sa sobom što želite i što ne želite i kada odlučite kako želite da vas muškarac tretira. Onda kada odlučite da zaslužujete najbolji tretman. Onda kada muškarcu koji se priprema na “bijeg”, “otvorite vrata” i pokažete da možete i bez njega. Onda kada znate KAKO. Tada nemoguće postane moguće.

U idućem blog post-u čeka vas jaaaako zanimljiv nastavak priče. Do tada, velika pusa od mene i moje frendice Ane! 🙂

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Zaljubljen muškarac

Zaljubljen muškarac? Kakav je zapravo – zaljubljen muškarac? “Uistinu zagrijan muškarac, preplivat će ocean kako bi do vas došao, hodat će bos kroz trnje, i pored polomljenih nogu hodat će na rukama,

Nastavi čitati
S.K.Nelly-blog

Zar joj više nisam interesantan?

Zar joj više nisam interesantan? – Zar joj više nisam interesantan? Pomisli ZBUNJEN MUŠKARAC. I tu nova priča počinje. On odjednom počinje razmišljati O TEBI. O tebi koja mu baš

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖