Share on facebook
Facebook

Kad saznaš da ON ima curu

Blagdani. Gužve na cesti i blagdansko ludilo. I situacija kad saznaš da ON ima curu.

Ana i ja smo se vraćale na domjenak nakon što sam se presvukla u njezinu haljinu. Pitala sam se hoće li se isprati mrlja od šampanjca na mojoj crvenoj haljini, dok mi ja Ana prepričavala što se sve dešavalo između nje i Supermena. I Tibora. Uglavnom je pričala o Tiboru, prepričavajući mi njihov susret na uredskoj zabavi, kada je saznala da on ima djevojku. Idealna tema za današnji blog. 

Vjerujem, štoviše, sigurna sam da se to dogodilo i vama u nekome momentu – upoznaš frajera, čini se ok, ma možda i savršen i ZAINTERESIRAN. Možda se doima malo zainteresiran, možda jako – nebitno. Bitno je to što ne pomišljaš da on ima curu. Zbog načina na koji ti prilazi, zbog načina na koji se upucava. Uvijek ti dođe kao iznenađenje. Sjećam se kada se to meni dogodilo. Doduše, bilo je to davno, ali još uvijek se sjećam kako sam ispitivala frendicu što još postoji, a da se rimuje sa riječi „cura“. Možda sam krivo čula preko telefona riječ cura. Jer nije logično. Osobito ne kada je riječ o frajeru koji je UISTINU ZAINTERESIRAN. Kao što rekoh, bilo je to davno. Sada znam da je to u muškoj glavi sasvim logično.

Muškarac itekako može biti u nekoj vrsti veze s osobom s kojom mu je lijepo, s osobom koja mu je draga, koju smatra dobrom i kvalitetnom partnericom, a da je pritom i u isto vrijeme naprosto LUD ZA DRUGOM.

Toliko lud da bi učinio sve da bude s njom.

Bilo bi onda fer da prije svega, raskine sa ovom prvom. Bilo bi, ali malo koji će to učiniti.

– Oni ne ostavljaju kada su „na suhom“, komentirala je moja najbolja prijateljica Kate, ispijajući šampanjac, pažljivo slušajući Anu dok je prepričavala cijelu situaciju.

– Haha, od srca sam se nasmijala – prozborila sam kroz smijeh – Kate cijelo vrijeme šuti i onda pobijedi s jednom provalom.

– Čuj, istina je, davno smo to naučile – reče Kate.

– Istina – rekoh. I Ana, pričaj, što je bilo dalje?

Jesi li sretna s njim?

Ana se od srca nasmijala slušajući zrnca mudrosti od Kate te je nastavila prepričavati dogodovštine od te večeri. Razgovor između Ane i Tibora se nastavio u vrlo neobično prisnome tonu. Zbog koje kapljice alkohola više, Ani se činilo da ga može pitati sve. Apsolutno sve. Gotovo potpunoga stranca. Kao da to nije bila ona (koja triput promisli prije nego nešto učini), na njegovu izjavu da bi se u nju lako mogao zaljubiti, uzvratila je u samouvjerenom tonu:

– Vjerujem – nasmijala se – ali zašto, zašto baš u mene?

– Zašto? Zašto baš u tebe? – ne mogu vjerovati da me to pitaš. 

– Zašto ne možeš vjerovati? – upitala je.

– Zar ti se nikada nije ovako nešto dogodilo? Bit ću iskren, imao sam puno žena, ali rijetko kada sam bio zaljubljen. – uzvratio je.

– Dobro, a što je posebno u vezi mene? – upitala je znatiželjno.

– Sve. U vezi tebe sve je posebno – dodao je.

U tome trenutku Ani je zazvonio mobitel. Supermen. Ana se krenula javiti no Tibor ju je zaustavio primivši ju za ruku.

– Jesi li sretna s njim – upitao je gledajući ju na jedan poseban, drugačiji način. Znala je da je ono što govori iskreno. Nekako je znala.

– Jesam – odgovorila je.

Supermen je ponovno nazvao, a kako se nije stigla javiti ni drugi put, stigla joj je njegova poruka:

– Volim te. Pijan sam.

Zbunjena, zbog cijele situacije, spremila je mobitel natrag u torbu.

– Zar je bitno jesam li sretna? – upitala je Tibora.

– Bitno je, jer… – nije završio rečenicu, ali ju je ponovno primio za ruku.

– Što? Reci… – upitala je, nakon što je povukla ruku ne želeći da netko stekne krivi dojam.

Uzbudljiv nastavak slijedi u idućoj kolumni 7.siječnja, do kada uzimam mali odmor od pisanja, ali pratiti me možete svakodnevno na mojem Instagram profilu.

FASHION – My PASHION 

Što obući na doček, onda kada želite zasjati (i impresionirati suprotni spol)? Inspiraciju potražite u čipki.

Kada je u pitanju svečana prigoda, za mene je svakako pobjedonosna čipka – i to u crvenoj ili crnoj boji. Dizajnerica Marina Lacković osvojila me svojom crnom raskošnom haljinom Larie. Sexy i profinjeno! 

VEČERAS: Ne zaboravite na blagdansko Instagram darivanje, gdje na profilu @sknelly_official imate priliku osvojiti svoj primjerak „Muškarca u šaci“. Objava dobitnika je večeras, stoga požurite!

Želim vam ugodne blagdane i nove uzbudljive početke u 2017. godini! CMOK!

Novosti iz medija o „Muškarcu u šaci“ čitajte na portalu Story.hr i Cosmopolitan.hr.

BLAGDANSKI POPUST: Tko još nema svoj primjerak knjige „Muškarac u šaci ili o tajnama osvajanja“ do kraja prosinca može iskoristiti POPUST od 20% prilikom narudžbe na stranicama Web knjižare klikom na slijedeći link. Da biste ostvarili popust, dovoljno je upisati PROMO KOD SK152439 i „Muškarac u šaci“ stiže na vašu adresu (knjiga se dostavlja u Hrvatsku i u susjedne zemlje).

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako prepoznati njegove namjere

Kako prepoznati njegove namjere Znate se kratko vrijeme. On je jak na riječima, ali nerijetko slab na djelima. Obećaje puno, ali još ništa od obećanog još uvijek nisi vidjela. Priča

Nastavi čitati
S.K.Nelly-blog

Veza sa zauzetim muškarcem

Veza sa zauzetim muškarcem Znam, nisi to planirala. Nisi sanjala o tome da ćeš se zaljubiti u zauzetog muškarca. Možda nisi ni znala da je zauzet, ali kada si saznala

Nastavi čitati

VELIKA LJETNA AKCIJA UZ KOD "SVE10" + BESPLATNA POŠTARINA ZA HRVATSKU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

AKCIJA TRAJE SAMO DO 30.6.