Facebook

Kad frajer ne odgovara na SMS

Uzeo je broj! Zainteresiran je! Ili nije? Pitaš se… Sve su to situacije u kojima ne znaš što je točno razlog njegova nejavljanja. Možda mu treba dugo vremena da ti odgovori na poruku, a možda se u konačnici niti ne javi. Što sve to zapravo znači? Situacija kad frajer ne odgovara na SMS.

 

Kad-frajer-ne-odgovara-na-sms

Kad frajer ne odgovara na SMS

U prošloj kolumni smo se dotakli teme poruka – SMS ili bilo koje vrste poruka koje žene šalju muškarcima. Utvrdili smo koje poruke treba izbjegavati u samome startu kako se muškarac ne bi naglo “ohladio”. Da rezimiramo – “Da li ti nedostajem?”, “Da li se nešto ljutiš?”, i “Zašto se ne javljaš? Isti si kao svi”, poruke su koje će zasigurno u kombinaciji s pogrešnim tajmingom (ČITAJ=prerano) rezultirati nejavljanjem (odnosno gubitkom interesa) muškarca. OK, shvatile ste u čemu ste do sada, možda sasvim nesvjesno griješile, no što kad frajer ne odgovara na SMS (unatoč dosadašnjoj zanimljivoj komunikaciji)?

Dok tipkam po svojem iPhone-u, razmišljam koliko se zapravo komunikacije odvija preko SMS-a i raznih poruka na društvenim mrežama pa tako valja pridodati pozornost digitalnom dobu u kojem je važan način komunikacije postalo TIPKANJE.

Njegovo nejavljanje

Pretpostavimo da je riječ o početku ljubavnog odnosa (znači da niste u definiranoj, ozbiljnoj vezi). Kako bih vam olakšala razumijevanje muškog uma po pitanju ljubavne komunikacije, raščlanila sam “njegovo SMS ne/javljanje” na nekoliko mogućih situacija:

  1. Ako ti frajer obično na poruku odgovori ODMAH, sve je jasno. On je JAKO ZAINTERESIRAN.
  2. Ako inače odgovora na poruke unutar par minuta to također znači da je JAKO ZAINTERESIRAN. I da ne drži mobitel u ruci od 0-24 (što se čini poprilično zdravo).
  3. Ako ti odgovara na poruke unutar sat vremena – to je isto ok. On je ZAINTERESIRAN i najvjerojatnije STVARNO ZAPOSLEN (za razliku od nekih frajera o kojima ćemo još pričati)
  4. Ako ti odgovara na poruke nakon što prođe više sati ili tek sutradan – to može značiti da baš nije pretjerano zainteresiran (ako to spada pod njegovo uobičajeno javljanje i ako nema običaj inicirati komunikaciju) ili je možda doista prezaposlen (ali to će se onda dogoditi zaista rijetko i sasvim sigurno će spomenuti gdje je bio i zašto se nije javio prije).
  5. Ako ti odgovori na poruku tek za nekoliko dana – onda znaš na čemu si. Nije previše zainteresiran i točka. Vjerojatno se viđa i s drugim ženama ili je u ozbiljnoj vezi i povremeno traži flert sa strane.
  6. Ako ti odgovori na poruku za nekoliko tjedana ili mjeseci – onda se definitivno viđa s drugim ženama. Vjerojatno s puno njih. I ne, nije pretjerano zainteresiran za tebe. Javio se jer mu je tada bilo dosadno.
  7. Ako ti uopće ne odgovori – sve je jasno zar ne? Muškarci su naime stručnjaci kada je riječ o izbjegavanju. Rijetko koji muškarac će ti se javiti i reći – ej sorry, nisam zainteresiran. Lakše im je ovako. Pustit će da se stvar s vremenom i sama od sebe “razvodni”. Tko uostalom želi dramu?

Vidite li koliko je zapravo sve vrlo jednostavno?

Knjige na akciji

 

U kojem grmu leži zec

No dobro, sada znate što znači njegova dinamika ne/javljanja. Ono što vi drage moje dame, možete napraviti da biste poboljšale digitalnu komunikaciju, je “sjesti na loptu”. Bez obzira koja je njegova dinamika ne/javljanja, ono što ne smijete činiti je prebrzo i burno reagirati na njegovo nejavljanje. Opet se ovdje vraćamo na prethodnu kolumnu. Traženje pozornosti i ispitivanje pitanja kao što su “Da li ti nedostajem?” vas stavlja u poziciju osobe koja očajnički traži pažnju. Umjesto toga, kada se frajer ne javlja satima ili cijeli dan, jednostavno ignorirajte njegovo nejavljanje. Kada se javi, javi. Ništa nećete postići upornim “žicanjem” pozornosti.

U konačnici, kada se javi, ne ispitujte ga zašto se nije javio i ne pokazujte mu da vas je to pogodilo. Na takve prozivke imate pravo samo i isključivo kada ste u vezi. Protivno tome, ako požurite s takvim pitanjima, vjerujte mi – nećete ni završiti u vezi s tim frajerom.

Što onda učiniti dok nestrpljivo čekate poruke frajera koji se baš i ne javljaju? Nađite si hobi. Ali ozbiljno. Nađite si hobi. A frajer će se javiti kada vidi da nije na listi vaših prioriteta.

A što ako vam otkrijem tajnu?

Za kraj drage moje, nakon što sam vam ukratko sažela sve opcije i intervale njegova ne/javljanja, mogu vam reći da vas to uopće i nimalo ne treba obeshrabriti.

Puno je frajera koji se baš i nisu javljali jer baš i nisu bili zainteresirani – promijenilo mišljenje.

ZAPAMTITE:
Ako je frajer u početku imalo zainteresiran, dalji razvoj ljubavne situacije je uvelike u vašim rukama.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: S.K.Nelly

Fotografija: Josip Čekada

 

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖