Facebook

Haljina iz snova

Haljina iz snova. Tu večer Ana je odjenula haljinu iz snova. Prisjetimo se, u prošlom blog post-u, Ana je bila na otvorenju kluba u obližnjem kvartu. Sve je bilo savršeno dok njezin novopečeni dragi nije ušao u dugu veselu diskusiju s nadasve veselim  i zgodnim hostesama. Sve bi bilo u redu da on nije u potpunosti izgubio pojam o vremenu.

 

Haljina-iz-snova-web

Haljina iz snova. Popila je još jedan gutljaj martinija i zamislila se na trenutak.  Zar je moguće da ona na sebi ima haljinu iz snova, cipele (štule) u kojima jedva stoji, a on priča s hostesama u sapetim plastičnim uniformama, pomislila je. Bila je ljuta, ali se odlučila skulirati.

“Ana, dečko ti se malo zapričao ha? Možda ne bi bilo loše da odeš do njega i pokažeš ovim curkama da je to tvoj teritorij?” – kroz glavu su joj prolazili komentari kolegica koje su također promatrale situaciju preko puta prostorije. Što je tu je, pomislila je, odlučivši da će krenuti prema njemu, iako su ju toliko boljele noge od vrtoglavih potpetica da je samo željela sjesti. U tom trenutku joj je kroz glavu prolazio filmski prizor – vidjela se kako pobjedonosno hoda kao po modnoj pisti u njegovu smjeru i prekida veselo druženje. Realnost je bila nešto drugačija. Izgledala je uistinu filmski, u čipkastoj pripijenoj haljini boje šampanjca i jednostavnim stiletto salonkama boje kože – ali je hodala kao šepava kokoš. Toliko su ju boljele noge, da prizor nije nimalo nalikovao cat walk-u. 🙂

Izgledaš kao milijun dolara

I taman je krenula prema njemu, gledajući više u pod nego ispred sebe (samo joj još fali da se spotakne) kada je začula poznat muški glas – “Izgledaš kao milijun dolara”.

Iznenađena, podignuvši pogled, ugledala je njega – muškarca kojeg je prije nekog vremena upoznala na jednom domjenku. Muškarca s kojoj im je izašla na jedno piće i nastavila neku ležernu komunikaciju porukama, koju je u pravilu uvijek inicirao on. Nije mu željela davati lažnu nadu kada se u njezin život vratio muškarac u kojeg je bila uistinu zaljubljena. Onaj isti koji sada na drugom kraju prostorije besramno prosipa šarm i koketira s hostesama.

“Ti, otkud ti ovdje?” – promrmljala je zbunjeno. Nije očekivala da će ga ovdje sresti. I nije ga prije vidjela u ovom izdanju. Bio je drugačiji od zadnji puta kada ga je vidjela. Čini se da je pocrnio. Razmišljala je o tome kako je zgodan. Kako to prije nije primijetila, pomislila je. Zagledala se u njegovo definirano tijelo koje se ocrtavalo ispod tamno plave košulje.

3D-Muskarac-u-vezi-web

Haljina iz snova

“Prijatelj me pozvao. A ti? S kim si došla? Drago mi je što te vidim” – izgovorio je dotaknuvši ju po ramenu.

Nasmijala se, izbjegavajući odgovor na pitanje. Činilo se da večer postaje zabavnija.

“Tibore, drago mi je što te vidim. I hvala ti na komplimentu, i ti izgledaš zapanjujuće dobro večeras”, uzvratila je kompliment. Nikada mu zapravo nije objasnila zašto nije bila previše zainteresirana za njegovo udvaranje. Nije mu rekla da se zaljubila u tipa koji se od nje ohladio, ubrzo zatim i ponovno zainteresirao, i da su sada zajedno. Nije mu rekla, već se samo dopisivanje prorijedilo – Zašto bi uostalom i polagala račune muškarcu kojeg jedva poznaje, smatrala je. S druge strane, njegovo “udvaranje” sasvim je godilo njezinu egu. Bilo joj je drago što ga je vidjela, započeli su ugodnu komunikaciju, da je na trenutak zaboravila kamo je krenula.

Pogled preko ramena

Ipak, pogledavši mu preko ramena, imala je što vidjeti. Njezin dragi se odjednom uzvrpoljio i činilo se da mijenja boje. Nisu prošle ni dvije minute, a već se stvorio iza njezinih leđa, primivši ju za struk pokazujući “suparniku” u kakvom su odnosu.

“Idem po još jedno piće, da ti donesem nešto? – upitao je. Bio je on previše samouvjeren muškarac da bi radio ljubomorne scene, ipak – nije mogao u potpunosti sakriti ljubomoru. Bilo je to jače od njega.

“Može, može još jedan martini,” odgovorila je veselo. Dok se udaljavao u smjeru šanka, promatrala ga je kako gori od ljubomore. “Zanimljivo”, pomislila je, “zanimljivo što je on upravo učinio ono što sam ja planirala učiniti”. Trava u tuđem vrtu odjednom nije bila zelenija. Dobro joj je došao Tibor, tko bi se nadao…

Tibor ju nije ništa pitao, dalo se naslutiti da je shvatio tko je muškarac koji joj je prišao. Dečko ili netko tko to želi postati. Nastavio je komunikaciju kao da se ništa nije dogodilo, rekavši joj:

“Zaista si prelijepa Ana” ponovio je. Promatrao ju je nekim drugim očima, kao da mu nije nimalo smetala pomisao što je ona ovdje s nekim, ponašao se kao da je slobodna i kao da su se tek sada upoznali. To joj je svidjelo. Jer i ona je njega večeras gledala drugim očima. Da, da, zasigurno bi mu dala šansu da su drugačije okolnosti, razmišljala je. Svidjela joj se njegova drskost i besramno komplimentiranje.

3D-Muskarac-iz-snova-web

Večer je postala zanimljva

Večer je postala zanimljivija i zanimljivija.

I? Što se dalje dogodilo? – upitala sam ju napeto ispijajući Baileys.

“Nećeš vjerovati Nelly”, odgovorila je “Bit ćeš ponosna na mene”.

I bila sam. Nastavak slijedi u idućem blog post-u.

No, drage moje dame. Što smo danas zaključile?

  1. Muškarcima se “trava u drugom vrtu nerijetko čini zelenija”.
  2. Sve se mijenja kada muškarac shvati da je “trava u njegovu vrtu zelenija” nekom drugom muškarcu. Tada on postaje zelen. 🙂

U idućem blog post-u slijede razna iznenađenja! A za kraj predstavljam još jednu “haljinu iz snova”, hrvatskog brenda True.hr koju nosim na naslovnici.

 

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Iznenađenje

Iznenađenje Prosinac. Volim prosinac, ukrase i blagdansko veselje. Domjenci, tulumi, čari adventa, lampice, šarenilo.. predivno! Ujedno i pravo vrijeme za sve koji žele upoznati nekoga novog! Pravo vrijeme za iznenađenje!

Nastavi čitati
S.K.Nelly-blog

Muškarci i konkurencija

Muškarci i konkurencija Drage čitateljice, imam za vas jednu vrlo zanimljivu temu. Muškarci i konkurencija. Jeste li ikad razmišljale o tome kako razmišlja muškarac po pitanju konkurencije – odnosno suparništva?

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖