Facebook

Dao bi mi sve, a nemaš vremena za jednu kavu?

Dao bi mi sve, a nemaš vremena za jednu kavu? Bila je to glavna tema jutarnje kave s mojim prijateljicama. Ana i Iva, svaka od njih ima svoju ljubavnu priču. Anu ste upoznale u prethodnim blogovima, djevojku koja je postigla da se muškarac koji je naočigled izgubio interes, „predomisli“ i u nju zaljubi, te Ivu o kojoj ste ste imale priliku čitati u knjizi.

Dao bi mi sve

Drage moje čitateljice, nakon ljetne pauze i mnoštva obaveza zbog kojih naprosto nisam stigla pisati, s velikim veseljem vam najavljujem da se vaš omiljeni blog „Muškarac u šaci“ vraća sa puno novosti, zanimljivosti i tema koje će vas svakako zanimati. U zadnje vrijeme mi je pristiglo puno vaših mailova, a kako zaista ne stižem odgovoriti na sve pojedinačno – trudit ću se i dalje obrađivati teme koje vas zanimaju u blogovima. Mnoge od vas su me pitale za Anu, što se dalje događalo? Bez brige, priča se nastavlja.

Dao bi mi sve, a nemaš vremena za jednu kavu?

Zvuči poznato? Frajer koji je zainteresiran, svašta obećava, no nekako kada je u pitanju dogovor za kavu ili nešto slično tome – nikako se ne uspijeva organizirati – susret se konstantno odgađa ili još gore – on otkazuje u zadnji čas.

„Ne razumijem“, govori mi Iva, „Ovaj put je doista drugačije, naučila sam na greškama Nelly, on je doista zagrijan, ali….ali ide mi na živce to što unaprijed znam da kada nešto obeća, to neće izvršiti – ili kasni ili nema vremena pa konstantno odgađamo susrete. I onda, kada se konačno vidimo – trudim se ostati cool, smirena jer ne želim raditi scene. Znamo kako takav scenarij uvijek završi“, nasmijala se od srca. (One koje su pročitale knjigu znat će o čemu je riječ –ljubavna priča Ive i Lea koja je završila neslavno).

„Idiot“, prokomentirala je Ana, pogledavajući na mobitel. „Nije mi jasno kako još uvijek imaš strpljenja za to sve. Ok, on ima obaveze, razumijem – ima dijete iz prvoga braka i radi dva posla istovremeno, ali opet… Frajer ima skoro 40 godina, mislim da bi trebao održati obećanje i javiti se onda kada kaže da će se javiti.“

„Iva, znaš što ja mislim o tome“, rekoh joj. „Poznajem ga i sigurna sam da mu se stvarno sviđaš, no to što je on neorganiziran, to draga moja – nije tvoj problem.“

„Pa što da onda napravim?“ upitala je, pomalo nervozno i nestrpljivo.

„Vrlo je jednostavno“ odgovorih joj, „Idući put kada se nađeš u ovakvoj situaciji ili čak idući puta kada se vidite, jednostavno mu reci – Dao bi mi sve, a nemaš vremena za  jednu kavu?“.

40-godišnji Petar Pan

Drage moje čitateljice, ako vas muškarac s kojim se viđate izluđuje konstantnim odgađanjem spojeva, a u isto vrijeme pokazuje interes te svi problemi oko nalaženja proizlaze iz njegove neorganiziranosti, onda to ponašanje trebate smjesta „srezati u korijenu“.

Ako dozvolite muškarcu da upravlja vašim vremenom i ne poštuje dogovore, sasvim sigurno će i najzaineresiraniji muškarac – s vremenom izgubiti interes.

Dakle što učiniti u ovakvoj situaciji? Najbolji potez je sljedeći – nađi se s njim i kada ti počne govoriti o tome koliko mu se sviđaš i kako bi ti dao sve, nasmij se i reci „Dao bi mi sve, a nemaš vremena za jednu kavu?“ ili još bolje i suptilnije „Dao bi mi sve, a ne možeš se organizirati za odlazak na jednu kavu? Zanimljivo…“ Ovo ne smije zvučati kao prigovaranje, već valja dodati određenu dozu podsmijeha. Tada će muškarac shvatiti da nije puno postigao sa svojim dječačkim ponašanjem.

„Vrijeme da 40-godišnji Petar Pan odraste“ – dodala je Ana, pomalo sarkastično.

„Slažem se s Anom“, rekoh uz smijeh, „Počni tražiti odraslog muškarca, a onda će i Petar Pan naglo odrasti kada vidi da ga netko pretječe. Garantiram ti da će biti tako.“

Konkurencija čini čuda

„Pogledaj mene i moj primjer“ – zaključila je Ana.

Prisjetimo se Ane i njezine priče. Prisjetimo se prošlog blog post-a i kazališta. On nije bio ljubitelj kazališta. Zadnji put je bio tamo kao dijete na školskom izletu u Beču. Ona je oduvijek voljela kazalište, a on je našao način na ju impresionira. Strah od moguće proživljenog stresa u kazalištu, odjednom se smanjio. Što se mora, nije teško. Nadalje, njegov interes za nju bio je još veći kada je slučajno na njezinom mobitelu, ugledao poruku tipa koji je također bio zagrijan za Anu. Odjednom su krenuli veliki planovi. Nimalo čudno, drage moje.

Kada su muškarci u pitanju, konkurencija čini čuda.

Sve vas koje ste mi pisale i koje nestrpljivo čekate nastavak Anine ljubavne priče, zasigurno će iznenaditi dalji nastavak priče.

Ana je uspješno vratila interes svojeg muškarca, toliko da je on činio sve kako bi ju ponovno impresionirao. Prisjetimo se da je Ana u međuvremenu upoznala zanimljivog muškarca na jednom domjenku, onog istog koji joj je i dalje slao poruke i pokušavao dogovoriti ponovni susret. Vjerojatno bi mu Ana i dala šansu, da nije postojao ON u kojeg je bila zaljubljena, ON koji se vratio u njezin život i odlučio joj dokazati da je vrijedan njezine pažnje.

Pogađate, Ana je postala službena djevojka.  Provodili su sve više i više vremena zajedno i napokon je bilo sve na mjestu. Pravo ljubavno gnijezdo.

A onda je Ana dobila pozivnicu za otvorenje kluba u obližnjem kvartu, na koji je povela i njega. Poznavali su mnogo ljudi pa su “minglali” okolo pozdravljajući se, što je bilo sasvim normalno, sve dok on nije ušao u dugu veselu diskusiju s nadasve veselim  i zgodnim hostesama, ne razmišljajući o tome kako je izgubio pojam o vremenu. S obzirom da je riječ o vrlo privlačnom i karizmatičnom muškarcu, uvijek je bio “pojava” gdje god bi se pojavio, i Ana je toga bila potpuno svjesna. Primijetila je njegovo veselo druženje, dok se družila s kolegicama iz firme, na drugom kraju prostorije.

“Ana, dečko ti se malo zapričao ha? Možda ne bi bilo loše da odeš do njega i pokažeš ovim curkama da je to tvoj teritorij?” – složile su se dvije kolegice.

Što je bilo dalje sa Ivom i sa Anom? Saznat ćete u idućem blogu, ali upozoravam vas – pripremite se na iznenađenje. 🙂

Što je još novo?

Ovoga ljeta bili smo vrijedni! Snimljena je ekskluzivna video kampanja za knjigu “Muškarac u šaci”, a uskoro kreće i premijera iste. Svakako pratite novosti na facebook i web stranici.

Nadalje, u jednoj od emisija IN magazina otkrivam nekoliko korisnih ljubavnih savjeta pa ukoliko ste propustili, snimku možete pogledati na sljedećem linku.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖