Facebook

Da li ti nedostajem?

Vikend je! Upravo čitam vaše mailove (trenutno 400 još neotvorenih) i vrlo brzo zaključujem što vas najviše muči. To je onaj frajer kojeg više nema ili koji polako nestaje u samo njemu poznatom smjeru. Da li ti nedostajem? – jedno je od pitanja koje će vrlo vjerojatno svakog frajera u početku veze, poslati na misteriozni put bez povratka.

Dok ispijam jutarnju kavu i jedem Nutellu s palačinkama (da, znam, ispravno je jesti palačinke s Nutellom, ali što se može, život je jedan 😀 ), razmišljam o tome gdje bi meni sreći bio kraj da sam nekada davno i ja imala ovakvu literaturu u rukama. Zapravo parafrazirat ću – GDJE BI MI BIO KRAJ! Ah da.. ali svi uče na greškama pa tako sam i ja naučila svoje lekcije. Sada je vrijeme da ih naučite i vi.

Savjetovanje

Ne bih voljela nikoga zakinuti za savjet no s obzirom na količinu mailova, sve više će se savjetovanje prebacivati u Instagram direct pa tako ako imate pitanja, sljedeće savjetovanje “Pitaj Nelly” je:

U subotu, 11.03., u 18 h na mojem profilu @sknelly_official. Dakle, pišite mi kao i do sada u privatnoj poruci i potrudit ću se svima poslati odgovor u što kraćem vremenskom roku.

Da li ti nedostajem?

U prethodnim kolumnama sam se dotakla teme “veza bez obaveza” i to onih koje ne vode nikamo. Ustanovili smo da je krajnje vrijeme za promjene, kada shvatiš da ti muškarac (do kojeg ti je stalo) samo krade vrijeme. Da bi se zaljubio, muškarac te prije svega mora poštovati, tebe i tvoje vrijeme. Važan je stav. Važno je muškarcu s kojim se viđaš pokazati granice – i ne tolerirati bilo kakav oblik nepoštovanja s njegove strane. Ono o čemu još nismo pričale – su vaše SMS, Viber, Fejs i ostale poruke.

Sada čitajte pozorno jer ono što ću vam upravo otkriti, može značajno utjecati na razvoj vaših ljubavnih scenarija. Pretpostavimo da se nalazite u početku ljubavne veze ili u vezi bez obaveza od koje imate neka veća očekivanja. Većina vas želi čuti, vidjeti, pročitati lijepe riječi od strane muškarca koji vas zanima. “Nedostaješ mi, fališ mi, lijepo mi je s tobom..itd..”. I to je sasvim OK. Želja je jedno, a ono što činite po pitanju toga je sasvim nešto drugo. Mnoge od vas, iz želje za povezivanjem, “potenciraju stvar” sa pokojom SMS porukom tipa:

– Da ti nedostajem?

Zvuči poznato? Tako bezazlena poruka, tako slatka i simpatična. Da. I tako odbija frajere. O da.

Cure moje drage, ako se želite “riješiti” frajera s kojim je sve tek počelo – onda brzo natipkajte poruku “Da li ti nedostajem?” Reakcija frajera? – Ona očajnički traži pozornost – pomislit će, osobito ako krenete prerano s takvim sladunjavim porukicama.

To se zove TRAŽENJE POZORNOSTI i ne, NIJE PRIVLAČNO.

No dobro, pretpostavimo da se on nakon takvih porukica ne javlja – barem ne odmah. Za dodatni efekt (ako ga se želiš “riješiti”) pitaj ga da li se nešto ljuti? Ovo je MOĆNO – za muškarce vrlo iritantno.

Još ga se nisi riješila?

No luck? Još ga se nisi riješila? Onda nastavi s pasivno agresivnim optužujućim porukama tipa:

-Zašto se ne javljaš? Isti si kao svi… Mislila sam da si drugačiji..

Zapečatiraj to sa točkicama (kao da slijedi nastavak) i dodaj koji tužni znakić tipa :-(.

Neke od vas su se upravo nasmijale od srca, dok se neke istovremeno hvataju za glavu. Učinile ste sve ovo misleći da ćete ga zainteresirati za razgovor ili u najmanju ruku potaknuti konverzaciju?

I evo paf. USPJELE STE. Sada znate da znate kako se riješiti muškarca. I da sve ovo ne smijete činiti, ako ga želite ZADRŽATI. OK?

Zašto moja frendica Ana, glavna junakinja ove kolumne, nije imala sreće s muškarcima i zašto se sreća ipak okrenula u njezinu korist? Kao što sam vam rekla u prošloj kolumni, nije bila stvar u sreći, već u stavu i zauzimanju za sebe.

Ipak, moraš znati KAKO od muškarca dobiti interes i poštovanje.

Ana je nekada davno frajerima također pisala poruke tipa – Zašto se ne javljaš?

Pa jasno da nije imala “sreće”. Jasno je zašto su frajeri, u početku privučeni njezinim fizičkim izgledom, u konačnici nestajali. Jasno je da je Ana sada, kada ne ponavlja iste pogreške u komunikaciji, muškarcima naprosto neodoljiva.

Drage moje, kada biste samo znale koliko je lako osvojiti i izgubiti muškarca, i koliko same možete utjecati na razvoj ljubavne situacije, ostale biste ZAPANJENE!

Nastavak slijedi za tjedan dana!

NAGRADNA IGRA NA INSTAGRAMU

Zaigrajte nagradnu igru u kojoj možete osvojiti  POKLON PAKET “Muškarac u šaci”! Pravila igre i sve info naći ćete na profilima: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Kako uspješno koketirati

Kako uspješno koketirati Ljubavni odnosi ne bi trebali biti shvaćeni toliko ozbiljno na samom početku. Ležerni dejtovi u kojima će biti puno flerta, a malo obećanja, baza su za jedan

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖