Facebook

Budi filmska diva

Budi filmska diva. Svaka žena može izgledati kao filmska diva. I svakako bi trebala. Zato budi filmska diva. Barem ponekad, kada se za to ukaže posebna prilika.

Prosinac, blagdanska euforija, Božićni domjenci i kupovina poklona. Bliži se doček Nove godine. Kako god da bilo, prosinac je uvijek bio čarobno doba godine. Svi smo sretni, veseli, srdačni i opraštamo jedni drugima (barem privremeno dok traje blagdansko veselje). Čak i bivšeg koji ti se opako zamjerio srdačno pozdravljaš u gradu, osobito ako ga sretneš u svojem najboljem izdanju, naspavana, sređena, s besprijekornom fen frizurom.

S druge strane (a događa  se najčešće), ako ga sretneš u staroj trenirci,  raščupana, bez šminke – skrivaš se iza polica u dućanu i praviš se da ga nisi vidjela. I to je sasvim u redu. Čak nije niti bitno jesi li našminkana ili ne, ili što imaš na sebi, bitno je kako se osjećaš jer se mi žene, htjele to priznati ili ne, u svojem boljem (ili najboljem) izdanju – osjećamo MOĆNO, ponekad i nadmoćno. Zato, ako sretneš bivšeg u Konzumu, a nije ti najbolji dan, slobodno se sakrij iza najveće kutije pahuljica. Jer nikad ne znaš gdje ćeš sresti bivšeg. Čak i ako imaš samo jednog.

3D-Muskarac-u-saci-web

Kupite poklon sebi

Na kraju krajeva, koga briga za bivšeg. Bitan je frajer koji te trenutno zanima. Pretpostavimo da će mnoge od vas sresti muškarca koji vas zanima upravo na nekom Božićnom party-u, domjenku ili zabavi. To je idealna prilika za osvajanje.  Stoga ako ste single, ne propuštajte ni jedan domjenak ili party kada vam rastu šanse za uspostavljanje komunikacije i otvaraju se brojne teme za razgovor.  Tada trebate izgledati kao filmska diva. Ono što je najvažnije, drage moje, ne sređujte se za muškarca već za onaj fantastičan osjećaj u haljini koja vam stoji izvrsno. Osjećaj zbog kojega zračite i privlačite sve oko sebe. Fatalna. Neodoljiva. Filmska diva. Muškarci obožavaju žene koje se osjećaju dobro u vlastitoj koži i vjerujte mi – to može biti itekako moćniji adut od prirodne ljepote. Takve žene najčešće privuku i muškarca koji im se sviđa i nekolicinu usputnih koji ih čak niti ne zanimaju.

Možete biti visoke, niske, savršeno građene, premršave ili bucke, nema veze – svaki tip žene može biti privlačan, ako nosite odjeću koja vam pristaje. Stoga prije nego krenemo u kupovinu blagdanskih poklona, savjetujem vam da najprije  kupite poklon SEBI. Npr. jednu dobru haljinu. Haljinu koja plijeni poglede.  I ne, ne morate potrošiti puno novca. Samo kupujte pametno. Ok, govori vam osoba koja se ponekad vrati iz shopping-a s hrpom nepotrebnih stvari (jer su bile na sniženju). Nema veze, dogodi se ponekad – čak i ako ste karakter.

Pravilo shoppinga

Prije  nekoliko godina osmislila sam pravilo shopping-a kojeg se nastojim pridržavati (osim u izvanrednim okolnostima i dobrim outlet-ima :)). Pravilo je osmišljeno zapravo  spontano kada je moja najbolja frendica (koja bi da može, bila profesionalni kupac), inače neodlučna, bila u dilemi da li da kupi neki odjevni predmet , hoće li to nositi ili neće, gdje, kada, itd.. Malo me izludila njezina neodlučnost pa kako bih izbjegla još pola sata sjedenja u kabini, rekoh joj „Kupi ako misliš da ćeš to spakirati idući put kada budeš išla na putovanje“. Ionako  sve mi kada negdje putujemo pakiramo ono najbolje krpice, one u kojima se osjećamo najbolje i koje možemo najlakše kombinirati. Stoga, drage moje, slijedite „pravilo pakiranja“ i neovisno o financijskoj situaciji, pokušajte kupovati pametno.

Prije svega, ne robujte trendovima, Ne morate, ali doista ne morate izgledati kao lutke u izlogu H&M-a. Odaberite nešto što je moderno (a dobro vam stoji) i  kombinirajte s nečim klasičnijim. Prošlog ljeta bile su moderne hlače koje su malo šire u gornjem dijelu, a od koljena prema dolje uske u nogavicama. Probala  sam barem tridesetak komada razno raznih brandova prije nego što sam priznala sama sebi da ne izgledam ni cool  ni moderno već kao da ću upravo nastupiti u  cirkusu kao bacač loptica ili gutač vatre 🙂 . Nikome ne stoji apsolutno sve. I to je sasvim ok.

Sada kada smo prošli pravila shopping-a, evo i mojih favorita za Božićni party, domjenak ili doček Nove godine.

Ok, danas smo pričali o odjeći, i recimo da ste spremne za party. No što dalje? Na kraju večeri želite da taj neodoljivi muškarac uzme vaš broj i da vas nazove – po mogućnosti odmah sutradan. U idućem blog post-u pričamo o tome 😉

3D-Muskarac-iz-snova-web

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Prava istina o samosažaljenju

Prava istina o samosažaljenju Nemate sreće u karijeri, u ljubavi, općenito u životu… Dok svi drugi (osobito oni ljudi čije živote budnim okom pratite na Instagramu) čini se, imaju sreće

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖