Autorica bestselera Muškarac u šaci i Muškarac iz snova

Biografija - Sanela Kovačević Nelly

S.K.Nelly, punim imenom Sanela Kovačević Nelly poznata je hrvatska spisateljica, autorica bestsellera Muškarac u šaci i Muškarac iz snova te najtraženiji love coach na našim prostorima.
Magistra je ekonomije i poliglot – govori četiri strana jezika: engleski, njemački, španjolski i talijanski, a još nekoliko njih poznaje pasivno.
Nelly je rođena u Kutini gdje završava osnovno i srednjoškolsko obrazovanje, a talent za pisanje pokazala je već u 6. godini života svojom prvom zbirkom pjesama. Nakon osnovne škole, upisuje opću gimnaziju u Kutini, te nakon završene srednje škole, odlazi na studij Hotelskog Menadžmenta u Opatiji.
Svoje prve ozbiljnije autorske korake započinje kao tekstopisac u glazbenoj industriji, gdje njezin talent za pisanje prepoznaju mnogi pjevači i kompozitori. Pisanje pjesama otvara joj mnoga vrata, a glazba postaje njezina najveća ljubav, no Nelly tada kreće u spisateljske vode, kada slijede njeni najveći uspjesi.
Popularnost joj donosi njena prva knjiga – Muškarac u šaci koja je napravila pravi boom, postavši veliki regionalni hit preko noći. Ideja za knjigu Muškarac u šaci nastala je sasvim slučajno, kada je njezina najbolja prijateljica, razočarana lošim spojem, konstatirala da netko treba napisati priručnik za muškarce. S obzirom da se i sama susretala sa istim problemima u pronalasku kvalitetnog partnera, zbog čega je provela godine i godine u istraživanju i razumijevanju muško ženskih odnosa, Nelly je odlučila napisati priručnik, ali ovoga puta – priručnik za žene. Ideja je bila jednostavna – pomoći ženama da postignu ono što žele na ljubavnom planu, objašnjavajući što zapravo žele i misle muškarci, te samim time olakšavajući komunikaciju među spolovima. To se doista i dogodilo, pomogla je tisućama žena, a knjiga Muškarac u šaci, izdana 2015. godine, postala je veliki hit na Balkanu.
Nakon popularnog naslova Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja, slijedi još jedna uspješnica – knjiga Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, koja je izdana 2018. godine, te je vrlo brzo kao i prethodna, postala jedna od najprodavanijih knjiga ženske literature na hrvatskom jeziku.
Zbog ostvarenog uspjeha u rješavanju ljubavnih problema svojih čitateljica, Sanela Kovačević Nelly postaje najtraženiji love coach na našim prostorima, te nastavlja nizati uspjehe.
2019. godina obilježava početak njezine internacionalne karijere, kada uz najpopularnije stručnjake za ljubavne odnose gostuje na američkim summitima, kao renomirani love coach za žene.
Obje knjige Sanele Kovačević Nelly, Muškarac u šaci i Muškarac iz snova prodane su u tisućama primjeraka, a slove kao najpopularnija literatura za žene u regiji. Zbog velikog ostvarenog uspjeha u Europi, ovi naslovi će se uskoro naći na svjetskom tržištu na engleskom jeziku.
Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu.

MUŠKARAC U VEZI
SAMO 9,98€

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

KNJIGA MJESECA
TISKANO IZDANJE